Maand: maart 2015

Het “Kopiëren naar menu” aanpassen

Gepubliceerd op: dinsdag 31 maart 2015 in Windows
Het “Kopiëren naar menu” aanpassen

Het Kopiëren naar menu is een handige optie om bestanden snel naar een andere locatie te kopiëren of te openen. Standaard staan hier diverse opties in als Gecomprimeerde map, Bureaublad, Documenten, E-mail etc. Je kunt hier zelf ook verschillende opties aan toevoegen.

Lees het volledige artikel

Maak je eigen systeemkopie voor Windows 8.1

Gepubliceerd op: zondag 15 maart 2015 in Backup & Herstel, Windows 8.1
laatst bijgewerkt op: zaterdag 5 november 2016
Maak je eigen systeemkopie voor Windows 8.1

Met de komst van Windows 8 is het niet langer nodig Windows opnieuw te installeren als de computer niet meer goed werkt.

Vanuit Windows kun je nu kiezen om de pc te herstellen. Hierbij heb je twee opties, de computer vernieuwen of resetten (fabrieksherstel).

Door de computer te vernieuwen installeer je Windows opnieuw met behoud van je persoonlijke bestanden en instellingen. Hierdoor blijven ook de apps behouden die zijn geleverd bij de pc en de apps die je hebt geïnstalleerd via de Windows Store.

Door een fabrieksherstel uit te voeren, installeer je Windows opnieuw, maar verwijder je ook bestanden, instellingen en toepassingen, behalve de toepassingen die bij de pc zijn geleverd. Het herstellen van je pc is een manier om recente systeemwijzigingen die je hebt uitgevoerd ongedaan te maken.

Lees het volledige artikel

Herstel Windows 8.1 met een systeemkopie

Gepubliceerd op: vrijdag 20 maart 2015 in Backup & Herstel, Windows 8.1
laatst bijgewerkt op:
zaterdag 5 november 2016
systeemkopie terugzetten

Als Windows niet meer werkt kun je met een eerder gemaakte systeemkopie je computer herstellen

Door regelmatig zelf een systeem image te maken kun je bij grote problemen met behulp van systeemherstel je computer terugzetten naar de staat waarin hij verkeerde op het moment dat je de back-up maakte.

Lees het volledige artikel
Terug naar boven!