Bureaubladpictogrammen verbergen

Waarschijnlijk is het bij jou, net als bij ons, wel eens een rommeltje op het bureaublad. Je bent met van alles te gelijk bezig en voor het gemak 'parkeer' je alles op het bureaublad. Met als resultaat een onoverzichtelijke warboel van mappen, bestanden en pictogrammen.

Alles weggooien is geen optie en alles opruimen is op dit moment weer net iets te veel gevraagd.

De oplossing: alle pictogrammen op het bureaublad tijdelijk verbergen om je bureaublad in een oase van rust te veranderen.Met deze pictogrammen kun je op eenvoudige wijze onze artikelen delen.

Hoe deel je onze artikelen?

Klik op een van de pictogrammen om het artikel te delen.

Kies je voor delen via e-mail, dan wordt je e-mailprogramma geopend met een berichtje waarin de titel van het artikel en een link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de persoon waarmee je het artikel wilt delen in en verzend vervolgens het e-mailbericht.

Klik je op het pictogram van Facebook, Twitter of Google+ enje bent ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op je profieleen link naar de pagina zichtbaar.

Desgewenst  kun jezelf een tekst aan het bericht toevoegen.

Als je op het pictogram van Facebook, Twitter, Skype of Google+ klikt en géén account hebt of niet ingelogd op bent het betreffende sociale netwerk,dan verschijnt een klein venster, waarinje alsnog kunt inloggen of een account aanmaken.

Daarna wordt het artikel dat je wilde delen zichtbaar op je account.

Alle pictogrammen op het bureaublad verbergen om zo een volkomen leeg en overzichtelijk bureaublad te krijgen is met een paar muisklikken gebeurd.

En het mooie is dat je niets weg hoeft te gooien of kwijt raakt. Alles blijft gewoon op je bureaublad staan.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en ga met de muisaanwijzer naar Beeld.

Klik in het contextmenu op het vinkje voor Bureaubladpictogrammen weergeven.

bureaubladpictogrammen verbergen

Alle pictogrammen op het bureaublad zijn nu verborgen.

Terughalen gaat op de zelfde manier door opnieuw een vinkje te plaatsen voor Bureaubladpictogrammen weergeven.