Klikvergrendeling inschakelenMet deze pictogrammen kun je op eenvoudige wijze onze artikelen delen.

Hoe deel je onze artikelen?

Klik op een van de pictogrammen om het artikel te delen.

Kies je voor delen via e-mail, dan wordt je e-mailprogramma geopend met een berichtje waarin de titel van het artikel en een link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de persoon waarmee je het artikel wilt delen in en verzend vervolgens het e-mailbericht.

Klik je op het pictogram van Facebook, Twitter of Google+ enje bent ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op je profieleen link naar de pagina zichtbaar.

Desgewenst  kun jezelf een tekst aan het bericht toevoegen.

Als je op het pictogram van Facebook, Twitter, Skype of Google+ klikt en géén account hebt of niet ingelogd op bent het betreffende sociale netwerk,dan verschijnt een klein venster, waarinje alsnog kunt inloggen of een account aanmaken.

Daarna wordt het artikel dat je wilde delen zichtbaar op je account.

Door klikvergrendeling in te schakelen hoef je de linkermuisknop niet ingedrukt te houden als je bestanden versleept in Windows Verkenner.

Klikvergrendeling inschakelen

Open het configuratiescherm en (dubbel)klik op het pictogram muis. pictogram van de muis

Zet onderin het tabblad Knoppen een vinkje voor klikvergrendeling inschakelen

klikvergrendeling inschakelen

Door de linker muisknop enige tijd ingedrukt te houden selecteer je de map of het bestand dat je wilt slepen. Je kunt nu slepen zonder de muisknop ingedrukt te houden. Door nogmaals te klikken kun je de map of het bestand weer vrijgeven.

Instellingen van klikvergrendeling aanpassen

Klik om de instellingen van klikvergrendeling aan te passen op Instellingen… Je kunt nu instellen hoelang je de muisknop moet indrukken om het item te vergrendelen, door de schuifregelaar naar links of rechts te verplaatsen.

klikvergrendeling inschakelen