SysteeminstellingenMet deze pictogrammen kun je op eenvoudige wijze onze artikelen delen.

Hoe deel je onze artikelen?

Klik op een van de pictogrammen om het artikel te delen.

Kies je voor delen via e-mail, dan wordt je e-mailprogramma geopend met een berichtje waarin de titel van het artikel en een link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de persoon waarmee je het artikel wilt delen in en verzend vervolgens het e-mailbericht.

Klik je op het pictogram van Facebook, Twitter of Google+ enje bent ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op je profieleen link naar de pagina zichtbaar.

Desgewenst  kun jezelf een tekst aan het bericht toevoegen.

Als je op het pictogram van Facebook, Twitter, Skype of Google+ klikt en géén account hebt of niet ingelogd op bent het betreffende sociale netwerk,dan verschijnt een klein venster, waarinje alsnog kunt inloggen of een account aanmaken.

Daarna wordt het artikel dat je wilde delen zichtbaar op je account.

Zoals eerder al eens gemeld: het schijnt dat Microsoft het welbekende configuratiescherm langzaam maar zeker vaarwel zegt.

Met het onderdeel Systeem is nu elke instelling van het besturingssysteem te beheren.

In Windows 8(.1) waren onderdelen van de systeeminstellingen op verschillende plaatsen te vinden, waardoor het soms lastig was om bepaalde instellingen te vinden.

Systeeminstellingen in Windows 10

In Windows 10 echter is er maar één plaats waar je naar de systeeminstellingen hoeft te zoeken, onder instellingen in het startmenu. Waarvoor lof voor de ontwikkelaars van Windows 10.

systeeminstellingen van Windows 10

Hier vind je alle opties om het besturingssysteem naar wens aan te passen.

Hier kun je instellingen vinden voor het beeldscherm tot instellingen voor hardware en je apps.

windows store

Ongetwijfeld zal hier in de toekomst nog veel veranderen, maar dat komt de gebruiksvriendelijkheid van Windows 10 alleen maar ten goede.