Windows 10

windows 10 logo

menu Start aanpassen

Gepubliceerd op: donderdag 20 augustus 2015 in Productiviteit, Windows 10 laatst bijgewerkt op: maandag 6 maart 2017
menu start
Windows 10 heeft weer een Startmenu. Of eigenlijk een combinatie van het menu Start en het startscherm dat met Windows 8 werd geïntroduceerd.Het nieuwe startscherm bestaat uit twee delen.Het bekende menu Start, zoals je dat kende van Windows 7, aan de linkerzijde. Dit menu is ook voorzien van een link om alle apps te ...

Cookies en de browsegeschiedenis van Microsoft Edge verwijderen

Gepubliceerd op: dinsdag 4 augustus 2015 in Microsoft Edge laatst bijgewerkt op: maandag 30 oktober 2017
Cookies en de browsegeschiedenis van Microsoft Edge verwijderen thumbnail
Met de komst van Windows 10 is internet explorer niet langer de standaardbrowser van Windows 10. In plaats daarvan is Microsoft Edge voortaan de standaardbrowser. De browsegeschiedenis is de informatie die Microsoft Edge onthoudt en opslaat terwijl je op het web surft. Het gaat onder andere om informatie die je in formulieren hebt ingevuld, wachtwoorden ...

De startpagina van Microsoft Edge wijzigen

Gepubliceerd op: maandag 3 augustus 2015 in Microsoft Edge laatst bijgewerkt op: woensdag 25 januari 2017
microsoft edge
Met de komst van Windows 10 is internet explorer niet langer de standaardbrowser van Windows. In plaats daarvan is Microsoft Edge voortaan de standaardbrowser. En het moet gezegd: het ziet er goed uit. Er zijn geen overbodige knoppen en balken die je aandacht afleiden, terwijl de snelheid ook goed is.

De Home knop in Microsoft Edge weergeven

Gepubliceerd op: zaterdag 1 augustus 2015 in Microsoft Edge, Windows 10 laatst bijgewerkt op: dinsdag 11 oktober 2016
Microsoft Edge is een nieuwe webbrowser ontwikkeld door Microsoft als opvolger voor Internet Explorer in Windows 10. De ontwikkeling begon in 2013. en werd vervolgens in verschillende previews bijgewerkt met nieuwe functionaliteit. De eerste stabiele versie werd samen met Windows 10 op 29 juli 2015 gelanceerd.

Sneltoetsen in Windows 10

Gepubliceerd op: vrijdag 31 juli 2015 in Productiviteit, Windows 10 laatst bijgewerkt op: vrijdag 24 november 2017
Sneltoetsen in Windows 10
Sneltoetsen in Windows zijn een handige manier om snel eenvoudige taken uit te voeren en het gaat sneller dan met de muis. In Windows 10 is weer een aantal nieuwe sneltoetsen opgenomen, waarvan je hier een overzicht vindt.

Bladeren met navigatietoetsen

Gepubliceerd op: zondag 20 juli 2014 in Productiviteit, Windows 10 laatst bijgewerkt op: zondag 19 november 2017
Bladeren met navigatietoetsen
Bladeren met navigatietoetsen; soms kan het handig zijn om het toetsenboord te gebruiken in plaats van de muis tijdens het surfen op internet Je kunt door “Bladeren met navigatietoetsen” in te schakelen het toetsenbord gebruiken om door een webpagina te navigeren.