Didacteur

Didacteur

Dingen waarvan je niet weet dat je ze wil weten

In deze tijd is er meer informatie voor handen dan ooit te voren.

Wil je weten wanneer het huisvuil opgehaald wordt?
Of hoe laat de supermarkt sluit?

Dat is dankzij internet allemaal eenvoudig te vinden.

Maar hier vind je dingen waar je misschien nooit over nagedacht hebt:

Goede automatisering

Goede automatisering

Dit is het digitale tijdperk en alles in nog vrij nieuw dus nog niet iedereen begrijpt even goed hoe het werkt of hoe het in elkaar steekt. Ik vind het heerlijk om mensen daar meer over te vertellen en ze te helpen. Ik heb de opleiding ICT-beheer gedaan en ben daardoor vrij handig met alles wat met computers en dergelijke te maken heeft. En aangezien alles steeds meer digitaal wordt en geautomatiseerd wordt is hier heel veel over te vertellen. Hoe is goedeautomatisering.nl ontstaan?
PC helpforum

PC helpforum

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Schoonepc>

Schoonepc

Heb je regelmatig de neiging de computer het raam uit te gooien? En ben je nog niet vertrouwd met de mogelijkheden van Microsoft Windows? Dan is dit het ideale startpunt voor het oplossen én voorkomen van irritante computerproblemen. Problemen waar we allemaal tegenaan lopen!

The Windows Club>

The Windows Club

The site is primarily targeted at the Windows 10, Windows 8, Windows 7 & Windows Vista user and will address and cover issues in relation to Microsoft and Windows operating system.