Windowscorner en advertenties

Onze handleidingen zijn gratis te lezen. Maar dat betekent dat we afhankelijk zijn van advertentie-inkomsten om deze website te financieren.

Door het toenemende gebruik van software die advertenties blokkeert komt het voortbestaan van gratis toegankelijke websites in gevaar.

Veel mensen die adblockers gebruiken doen dit vanwege irritante en opdringerige advertenties die op sommige websites vertoond worden. Denk hierbij aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen.

Daarom vragen we u wanneer u een adblocker gebruikt Windowscorner.nl uit te zonderen.

Wij beloven u dan onze advertenties op een nette manier te vertonen en kunnen met uw steun gratis artikelen blijven publiceren.

Wat wij tegen advertentieblokkers doen

Het schrijven van artikelen kost tijd en geld. Om goede artikelen te kunnen schrijven streven we er naar up to date te blijven. Daarvoor moet er geïnvesteerd worden in software en hardware, maar ook het hosten van een website is niet gratis.

Om in die onderhoudskosten te voorzien plaatsen we advertenties, waarbij we er naar streven de advertenties op een nette manier te tonen.

Daarom vind je hier geen pop-ups  en andere irritante reclame die je ongevraagd naar obscure websites doorstuurt.

De advertenties die we tonen zijn dan ook de enige manier om deze website te kunnen (blijven) onderhouden.

Door software te gebruiken die advertenties blokkeert schaad je ons en indirect andere bezoekers.

Natuurlijk staat het je vrij deze software te blijven gebruiken. Je kunt, ook als advertenties worden geblokkeerd, alle informatie die op onze website is te vinden gewoon lezen.

We zullen je er echter wel aan blijven herinneren dat je een adblocker gebruikt.

Dit doen we door elke keer als je een van onze pagina’s bezoekt gedurende korte tijd een boodschap te tonen.

Daarnaast zullen afbeeldingen die een essentieel onderdeel van onze artikelen zijn niet langer zichtbaar zijn, deze zullen door de gebruikte adblocker geblokkeerd worden.

Adblock (tijdelijk) uitschakelen

Hieronder zie je hoe je bij een aantal veel gebruikte adblockers Windowscorner.nl kunt uitzonderen

AdBlock Plus

Gebruik je AdBlock Plus? Dan kun je de extensie in je browser openen wanneer je op een van onze pagina's bent. Je ziet dan 'Ingeschakeld op deze site' staan. Klik je daarop dan schakel je Adblock Plus voor alle pagina's van Windowscorner.nl uit.

Adblock

Gebruik je AdBlock? Dan kun je de extensie in je browser openen wanneer je op een van onze pagina's bent. Kies vervolgens voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en druk op 'uitsluiten'. U schakelt dan advertenties in voor alle pagina's van Windowscorner.nl.

Adblock Pro

Gebruik je AdBlock Pro? Dan kun je de toepassing in je browser openen wanneer je op een van onze pagina's bent. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om advertenties op alle pagina's van Windowscorner.nl te zien.