Terug naar boven

De Windows 8.1 update met je lokale account installeren

share on facebook
pin it
comment on facebook
tell a friend
email

Het installeren van de update naar Windows 8.1 geeft meestal geen problemen, je hoeft alleen maar akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden en de rest gaat (bijna) vanzelf.

Als het installeren van de update niet lukt, lees dan eerst:
problemen met de update naar windows 8.1 oplossen

Tijdens de installatie van de update naar Windows 8.1 lijkt het als of je de update niet zonder Microsoft-account kunt installeren.

Toch kun je de update met je bestaande lokale account installeren, de mogelijkheid je lokale account te blijven gebruiken is alleen niet erg duidelijk aangegeven.

Volg de instructies tot je in het venster “Uw account” komt, hier vul je de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je al gebruikte om je bij Windows 8 aan te melden. Klik daarna op "Volgende"

locaal account 1

Je krijgt nu een venster te zien waarmee je je met je Microsoft-account kunt aanmelden, of als je dat niet hebt alsnog aan kunt maken. Klik op een "Een nieuw account maken"

aanmelden met je microsoftaccount

Je kunt nu een nieuw emailadres aanmaken waarmee je tevens een nieuw Microsoftaccount aanmaakt.

Maar omdat je je aan wilt blijven melden met je bestaande lokale account klik je op
"Verder gaan met mijn bestaande account"

Op deze manier ben je niet verplicht je met een Microsofaccount aan te melden en en kun je als de installatie voltooid is je oude gebruikersnaam en wachtwoord blijven gebruiken.

doorgaan met bestaande account

comments powered by Disqus