WINDOWSCORNER

Stap voor stap Windows op je computer

windowsxp is verlopen

Let op!

De houdbaarheidsdatum van
Windows XP is verstreken.

Microsoft is gestopt met de ondersteuning van Windows XP. Je ontvangt geen maandelijkse updates meer voor Windows XP en daarmee loop je een risico. Microsoft adviseert daarom om niet meer online te gaan met je Windows XP computer.

Lees meer op: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows/end-support-help

Als het niet meer werkt ...

Wie een computer heeft ontkomt er niet aan: eens moet Windows opnieuw geïnstalleerd wordenwarning Het opnieuw installeren van Windows is een ingrijpende stap om een probleem op te lossen. Het is dan ook belangrijk dat u weet wat de mogelijke gevolgen en risico's van deze stap zijn voordat u verdergaat.. Welke Windowsversie je ook gebruikt: ooit werkt het niet meer zoals je wilt, de computer is traag en je krijgt regelmatig foutmeldingen.

Het opnieuw installeren van Windows is weliswaar een drastische, maar soms ook de beste (en snelste) oplossing om van hardnekkige problemen af te komen. Als de computer na alle herstelpogingen nog steeds niet probleemloos werkt, foutmeldingen blijft geven of ontzettend traag is kan het verstandig zijn om het besturingssysteem opnieuw te installeren.

Categorieën